Graviditets træningsforløb

– Why treat symptoms if you can prevent them?

Graviditets træningsforløb

– Why treat symptoms if you can prevent them?

Bliv klar til fødslen  

Forløbet er til dig der vil have fokus på dit og dit barns velbefindende, ønsker at være godt forberedt til fødslen og give din krop de bedste forudsætninger, for at komme sig godt efterfølgende.  

Som gravid kan man let føle sig på udebane og særligt som 1. gangs gravid. Ved et træningsforløb under graviditeten, stiler vi mod, at du skal bevare følelsen af kontrol og være på hjemmebane, selvom du deler din krop med din baby.

Der hersker desværre en opfattelse af, at bækkenbundstræning er noget der er reserveret til at behandle problemer, der opstår efter en fødsel. 

Bækkenbundstræning UNDER graviditet kan 

  • Reducere sandsynligheden for lækage under og efter graviditet. 
  • Reducere sandsynligheden for bristninger under en vaginal fødsel
  • Reducere sandsynligheden for bækkenrelaterede smerter under og efter  graviditeten. 
  • Forbedrede bækkenbunden på fødslen 

En fødsel kan være en sej kraftpræstation i mange timer. Har du trænet og forberedt dig, kan du bevæge din krop mest behageligt, FORDI du har øvet dig. Ved at have bevæget og trænet kroppen er den bedre rustet til komme godt igennem. – De fleste ville heller ikke løbe et maraton uden at have trænet op til det først. Det kan jo godt lade sig gøre, men risikoen for skader eller overbelastning vil være højere.

Du kan starte, så snart du har lyst, eller kan mærke din krop har brug for noget ekstra opmærksomhed og kyndig vejledning, så du kan komme godt igennem graviditeten med mindst mulige gener/smerter og være forberedt til fødslen.

Oplever du?

  • Ikke at kunne finde hoved og hale i hvad du ”må og ikke må”  hvornår, i hvilket trimester og hvordan, når det kommer til bevægelse og træning. 
  • Smerter i forbindelse med bækkenløsning – Bækkensmerter i halebenet, kønsbenet eller lændesmerter. 
  • At være i tvivl om sexlivet under graviditeten og efter fødslen
  • At mangle viden, konkrete redskaber og teknikker til hvordan du forbereder dig bedst muligt til din kommende fødsel. 

Alt dette får du i et forløb som gravid 

Superviseret graviditetstræning med individuel træningsprogram til DIN gravide krop, der passer til DIT behov og DIT udgangspunkt. Der vil være fokus på stabilitetstræning af dine core, bækken, ryg og hele din bagside, som er vigtige muskelgrupper at styrke, da de naturligt bliver belastet gennem graviditeten. 

Få lagt programmer, i takt med din kropsudvikling gennem hvert trimester. På trods af forskellige graviditetsgener du måske kommer til at opleve, bliver der taget højde for det, justeret og tilpasset, så du stadig kan få bevæget dig og gøre alle de gode ting for dig og baby. 

Der er mulighed for at tilkøbe: 

  • Fødselsforberedelse
  • Gravidmassage – på gravidbriks med plads til maven. 

Opbygning af dit forløb

Hvis du vil vide mere om rammerne for hvordan dit forløb er bygget op, eller vil du kende de 7 største fordele ved at vælge en personlig træner der også er uddannet fysioterapeut, så læs med her

Find og følg os her hvor vi deler ud af masser af gode råd og tips

“Muligheder frem for

begrænsninger”

“Muligheder frem for begrænsninger”

Skal vi kontakte dig?

Skal vi kontakte dig?

© barbelltreatment.dk – all rights reserved