Sandra Mohr Tranæs

Personlig træner og fysioterapeut med speciale i styrketræning for kvinder.

Lær Sandra at kende

Jeg hjælper kvinder med at se muligheder frem for begrænsninger. Med mig som sparingspartner, bliver du stærkere og kommer til at føle dig tilpas i egen krop – hvad enten det handler om vægttab, genoptræning, graviditetsforløb eller efterfødselstræning.

Mit drive til at hjælpe kvinder startede med alle de misinformationer og myter, jeg selv mødte under min første graviditet for otte år siden. Som førstegangsgravid kan det være afsindigt svært at navigere i, hvad der er rigtigt og forkert, og det sidste du ønsker er at gøre noget, der kan skade dit barn. Men du kan sagtens prioritere dig selv, mens du passer på baby samtidig.

Jeg har brugt årene på at uddanne mig til den fagperson, jeg selv manglede under min graviditet og efter fødslen. Udover en overbygning som GynObs fysioterapeut, er jeg også doula og sexolog og kan hjælpe i alle kvindens forskellige livsfaser.

Som person er jeg indlevende, lyttende og jeg bruger min egen erfaring som kvinde og mor i mit arbejde som personlig træner. Jeg brænder for at se mine klienter udvikle sig, opnå fremgang og nå mål, de ikke troede var mulige.

Du skal vælge mig som personlig træner, hvis du:

Sandra