Optagelsesprøver

Et forløb for dig der ikke bare vil være på niveau, men vil klare de fysiske krav på bedst mulig vis!

Optagelsesprøver

Et forløb for dig der ikke bare vil være på niveau, men vil klare de fysiske krav på bedst mulig vis!

Tid til at starte eller skifte karriere?

Du har udset dig en aktiv karriere som en af landets “first responders”. Måske er det endda et karriereskifte, og vi om nogen i Barbell Treatment kan sætte os ind i, hvorfor du ønsker at prøve kræfter med det! 

De trænere som varetager disse forløb har selv været i det. Det giver en meget bedre forståelse for vigtigheden, i at træne sig godt op til både at klare prøverne, men også de videre udfordringer, når man først er blevet optaget – for ind, det skal vi nok få dig! 

Thomas, som selv har været 3 år i forsvaret, herunder 6 måneder udstationeret i Irak, er ikke bleg for at dele ud af de gode tips og tricks undervejs i forløbet, og da han har venner både indenfor ambulanceverdenen og ved politiet, vil han altid kunne hjælpe med spørgsmål, du måtte have.

Kunderne siger…

Hvor skal man starte?

Du kender til optagelseprøvernes omfang. Du kender dit niveau. Men hvor skal man lige starte? Der kan være et krav om at man skal kunne tage kropshævning. Ofte flere af dem. Men du kan ikke tage en eneste. Endnu. Men hvordan får man sit første? Og derefter de næste 5? 

Det er alt sammen spørgsmål, som vi kan hjælpe dig med at finde svaret på.

Som kommende klient, vil jeg altid råde dig til at henvende dig i god tid inden du skal til optagelsesprøve. Afhængigt af dit nuværende niveau og målet, kan det godt være det tager længere tid end du lige regner med, for at blive fysisk klar. Og skulle det ske at du “starter for tidligt”, så er det værste der kan ske, at du kommer til at være langt bedre end din medansøgere – øv hva?

Vigtigheden i målet

Vi ved hvor vigtigt det her er for dig, og derfor tager vi denne opgave meget seriøst. Det handler om, at du kan få lov at udleve en drøm i aktiv tjeneste, og vi bruger meget tid på at nøje tilrettelægge træningen, så vi på mest effektive vis får dig derhen.

Vi er specialister i træningstilrettelæggelse over tid, og særligt Thomas har specialiseret i Strength and Conditioning til atleter, som i høj grad minder om det. Det er ingen hemmelighed at Thomas elsker at have de her forløb, og hans resultater i den forbindelse, både for ham selv og hans klienter er heller ikke til at tage fejl af.

Opbygning af dit forløb

Hvis du vil vide mere om rammerne for hvordan dit forløb er bygget op, eller vil du kende de 7 største fordele ved at vælge en personlig træner der også er uddannet fysioterapeut, så læs med her

Find og følg os her hvor vi deler ud af masser af gode råd og tips

“Resultaterne

taler for sig selv”

“Resultaterne taler for sig selv!”

Skal vi kontakte dig?

Skal vi kontakte dig?

© barbelltreatment.dk – all rights reserved