Programlægning

For dig der vil stå på egen hånd, men med korrekt tilrettelæggelse af din træning

Programlægning

For dig der vil stå på egen hånd, men med korrekt tilrettelæggelse af din træning

Nyt program 1 gang om måneden

Et godt træningsprogram er mere end bare et stykke papir med nogle øvelser, antal sæt og gentagelser i vores verden. For det første skal et godt program være struktureret ud fra dine ønsker og mål. Dernæst er det vigtigt at se planlægge ud fra, hvilket niveau du er på nu, så du hverken laver for meget eller for lidt. Og skal der ellers sørge for, at du bliver bedre over tid! Og hvordan sikrer man alt dette ud fra et program? 

Man laver en periodisering af træningen! Mere om hvad periodisering er, længere nede på siden. 

Vi tilbyder periodisering af din træning, så du altid er sikret at have en skudsikker plan, når du træder ind i træningscenteret, og dermed er sikret, ikke at gå ud derfra med tilfældige resultater. 

Ved at købe vores programlægnings ydelse får du et træningsprogram, som er delt op i antal af træningsdage, som passer til dig. Du vil får nyt program 1 gang om måneden, over de næste måneder, i enten 4 eller 12 måneder, afhængigt af hvilken løsning du vælger. Til hvert nyt program vil der være 1 træning af 55 mins varighed, hvor alt vil blive gennemgået – teknik af øvelser, hvordan man læser træningsprogrammet, hvor hårdt man bør træne, er bare nogle de ting vi gennemgår. 

Såfremt man ønsker mere en mere detaljeret gennemgang eller flere træninger, hvis man fx har flere forskellige træningsdage på programmet, så kan dette tilkøbes. 

Kunderne siger…

En sikker struktur: periodisering

Et enkeltstående program er sjældent bedre end andre. Der hvor forskellen ligger, er i programmering over tid, også kaldet periodisering. Dette er den struktur, jeg bruger i alle mine forløb og også tilbyder i min programlægnings service.

Man kan ikke altid træne lige hårdt, tungt, meget eller længe. Gør man dette ender man ofte med at træne mere, end hvad kroppen enten kan håndtere, eller i hvert fald, mere end hvad der er nødvendigt. Med god periodisering vil alt ske til rette tid, og du skal kun bekymre dig om, hvad der står på papiret og høste resultaterne. 

Fast programlægning henvender sig til dig, som ønsker at have en fast langsigtet plan med din træning, der passer til dine mål, men som nødvendigvis ikke behøver min kontinuerlige vejledning til enhver træning. Jeg vil på det kraftigste anbefale at man enten er ret trænings erfaren eller har været i forløb ved mig, hvis man ønsker at få mest muligt ud af denne ydelse. 

Dette er ikke en del af pakken

I denne pakke følger ikke fri korrespondance, kostvejledning, kropskompositions analyser og fast ugentlig sparring og rettelser med, som i det personlige forløb.

Det vil sige, at for at få den største værdi ud af denne programlægnings service, så kræver det, at man har et hvis niveau, eller at du tidligere har været i forløb ved mig.  Skulle der opstå behov for ekstra vejledning i form af f.eks kostplan tilrettelæggelse eller yderligere gennemgang af træningsprogrammet, kan denne service tilkøbes. Dette er ofte at foretrække for ikke at spilde tiden.

Søger du ugentlige træninger?

Tænker du, at du gerne vil have lidt kontinuerligt hjælp i form af faste ugentlig træning(er) med mig, så overvej et personligt forløb først. 

Find og følg os her hvor vi deler ud af masser af gode råd og tips

“Du er altid sikret

en skudsikker plan”

“Du er altid sikret en skudsikker plan”

Skal vi kontakte dig?

Skal vi kontakte dig?

© barbelltreatment.dk – all rights reserved