Nyt koncept: Makker-træning

Samme rammer for ekstraordinære resultater, en bedre relation og til den halve pris – Så bliver det vist ikke bedre?

Del forløbet med en makker og invester både i dig selv og jeres relation

Er du interesseret i at dele din rejse i et personlig træningsforløb, så er vores nye forløb lige noget for dig!

Vi tilbyder dig nu muligheden for at købe et træningsforløb sammen med din bedre halvdel, din ven, kollega eller en helt fjerde – du bestemmer!

Ikke nok med at et makkerforløb øger din sandsynlighed for succes, skaber et social fællesskab og give en helt ny dimension af “at skulle stå til ansvar”, så er en anden klar fordel ved forløbet: Prisen for forløbet ændrer sig ikke! 
Yes du hørte rigtigt! 

Vi sender den samme regning, og så bestemmer i selv, hvordan i vil dele den!

Hvad betyder det helt lavpraktisk?

Hver session vil blive brugt på dét dig og din makker har behov jf jeres målsætning. Præcis som ved vores individuelle forløb!

Det betyder at har i ikke lignende målsætning eller udfordringer, så skal vi nok vejledende hver især, men i skal selvfølgelig også give plads til jeres forskelligheder.

Sessionen vil som udgangspunkt blive brugt på træning, men er der behov for kostvejledning, klient-undervisning mm, så tilpasses der.

Vil i vide mere konkret hvad forløbet indeholder, så læs med længere nede.

IMG_9749
Træn to for éns pris

Vi er helt gennemsigtige med vores priser - for vi har intet at skjule

Derfor, for at give dig den bedst mulige sammensætning, samt vurdering af længde og frekvens på dit kommende træningsforløb, vil vi i fællesskab afdække dit behov ved den gratis og uforpligtende konsultation.
Ønsker du at få et bedre indblik i vores priser, kan du læse mere om disse ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også samtidig få mere viden omkring muligheden for rente- og gebyrfrie betalingsrater, tilskud via din forsikring eller “Danmark”, samt vores Makker-forløb, hvor du og din træningsmakker kan spare 50% på et forløb.

Et risikofrit forløb

Der hersker ingen tvivl om at vi skaber de helt ekstraordinære resultater ved de længere forløb. Rom blev ikke bygget på 1 dag, og det gør træningsresultater og livsstilsomlægninger heller ikke.

Vi oplevede at nogle klienter valgte 10 ugers forløb alene fordi ikke truer at binde sig for længere tid. Og med den nuværende verdenssituation forstår vi det egentligt godt.

Efter de første 4-6 uger valgte selvsamme klienter dog at forlænge. Det er jo skønt! Men…

Det er super ærgerligt for klientens potentielle resultater, fordi hele planlægning og vores fokus i sessionerne har vi centeret omkring, at det skulle være et kort forløb.

Derfor har vi gjort vores forløb en risikofrie. Men hvad betyder det? 

Selv hvis du vælger et længere forløb, så vil du aldrig opleve hårde bindings regler ved Barbell Treatment.

Har du købt 40 uger, men efter 7 uger vil stoppe fordi du enten slet ikke kan se dig i det, der sker noget i dit privatliv eller noget helt tredje, så får du lov at stoppe og kun betale for hvad du har brugt.

Med andre ord. Du betaler kun for det du har brugt af fysisk tid sammen med os!

Men hvorfor så overhovedet sælge lange forløb? Præcis som vi skrev først. Folk får bare de bedste resultater ved et længere forløb. 

Det er en fair sag, hvis man som klient ikke ønsker at vi skal være med hele vejen. Men det skulle ikke være en bekymring for at være bundet på hænder og fødder i et langt forløb, som var årsagen til, at nogle måtte holde sig tilbage.

Fordelene ved et 1:2 træningsforløb:

Kostvejledning tilpasset jeres behov og mål

I alle vores forløb er kostvejledning eller adfærdscoaching omkring spisevaner inkluderet. Næsten uagtet af målsætning vil det give mening at få tilpasset sin kost og spisemønstre for at skabe de helt ekstraordinære resultater. Alle vores trænere er certificeret i ernærings- og adfærdscoaching og bruger vores viden herfra i arbejdet omkring spisevaner.

Superviseret træning

Samarbejdet med en professionel fys træner sikrer, at i altid benytter de rigtige teknikker og dermed undgår sub optimal træning. Det er jeres garanti for, at jeres træning altid giver resultater. Afhængig af, hvad i og jeres træner aftaler, kan forløbet suppleres med selvtræning.

Fælles træningsprogram

I vil få udarbejdet et træningsprogram, som laves på baggrund af en grundig opstartssamtale og bevægelses screening. Programmet vil være tilpasser jer begge og jeres målsætning. Undervejs bliver programmet opdateret, i takt med at i oplever fremskridt og jeres niveau øges. Egne præferencer vil der så vidt blive taget højde for, så længe det giver mening jf jeres målsætning.

Højere succesrate

En ting vi har erfaret ved vores individuelle forløb, er at en stor andel af klienterne succes skyldes at de har en at stå til ansvar og har forpligtelser overfor - I det tilfælde os trænere.
Når det kommer til jeres nye makker forløb, så har i stadig en træner at stå til ansvar over for, men i har endnu en! Jeres nye “makker”.

Det bliver en oplagt mulighed for at støtte hinanden imod målet, og trække hinanden op af sofaen og i gang med de nye vaner, selv på de dage, hvor gamle adfærd ellers ville tyngde mere - Det bliver en ny ting, at være fælles om, som vil styrke jeres relation og sikre noget (ekstra) kvalitetstid sammen!

Faciliteterne

I vores eksklusive træningsfaciliteter i Fredensborg har vi ikke medlemmer. Det betyder at vi har de ideelle rammer for dig og din makker, hvor du vil finde markedets bedste træningsudstyr og uanset hvornår på dagen du kommer, så er der altid plads.

Vi har skabt et miljø, hvor alle kommer der af samme årsag - de ønsker at få hjælpe til at blive bedre. Skulle du af specifikke årsager foretrække at træne i et offentligt center i Hillerød (Smiley Fitness), så kan vi tilbyder det, som en ekstra service.