Om os

Hvad kan du forvente, når du vælger os som din personlige træner? Her kan du læse mere om Barbell Treatment og vores værdier.

Personlig træning med fysioterapeutisk ekspertise

Alle vores personlige trænere har fysioterapeutisk baggrund, og det er altid med dén faglighed, vi møder vores klienter. Vi er specialister i bevægeapparatet og internationalt certificeret i ernæring, adfærdspsykologi  – vigtige elementer i den 360 graders løsning, du får, når du vælger os som træningspartner. Vi støtter dig i processen Ønsker du en bæredygtig livsstilsændring, er det vigtigt at forstå, hvor du tidligere har været begrænset. Hos os bliver du ikke pålagt en præfabrikeret løsning, kostplan eller tjekliste. Vi tager udgangspunkt i det enkelte menneske, og du svarer på spørgsmålet: “Hvordan kan jeg leve det liv, jeg drømmer om?” Så er det vores opgave at hjælpe og støtte dig gennem processen, så du når dine mål. Her skal du arbejde for sagen Mange klienter har udover ønsket om en livsstilsændring også ofte skader eller skavanker, der skal genoptrænes. Fysioterapi har i mange år været forbundet med at gå til en fagperson og blive ”fikset” ved en manuel briksbehandling. Det får du altså ikke hos os, der skal du selv arbejde for sagen. Forskning viser, at aktivitetsbaserede behandlinger og træning er en langt mere holdbar løsning på længerevarende skader og smerteproblematikker. Hos Barbell Treatment er vi helt overbeviste om, at bevægelse og træning er mere effektivt end passive behandlinger.

Teamet bag Barbell Treatment

Sandra

"Jeg har uddannet mig til den fagperson, jeg selv manglede under min graviditet og efter fødslen. Udover at være GynObs fysioterapeut, er jeg også uddannet doula og sexolog, hvilket gør mig bedre rustet til at hjælpe kvinder i alle livets faser.

Oliver

"Det er vigtigt for mig at have en god og personlig relation til mine klienter. Det er essentielt for mig at have dig med hele vejen, så du ved, hvorfor vi gør, som vi gør, og hvordan det hjælper dig mod dit endelige mål.

Thomas

"Jeg har brugt mange ressourcer på at udvikle mine kompetencer inden for styrketræning og tilrettelæggelse, og i dag fungerer jeg som ekstern underviser på fysioterapeutuddannelsen på Københavns Professionshøjskole."

David

"Det er min holdning, at hvis du skal tage din træning til et nyt niveau eller gøre op med gamle vaner, er det vigtigt at forstå, hvad der ligger til grund for tidligere begrænsninger. Derfor arbejder vi ofte med kost- og adfærdscoaching i mine forløb."

Marc

"Som person er jeg målrettet, disciplineret og et udpræget konkurrencemenneske. Det gælder ikke kun i forhold til mig selv, men også mine klienter, og har vi sammen sat os et mål for din træning, så skal vi nok nå det."

Sæt din sundhed og træning i første række

Afspil video
Hjørdis, 56 år

Vægttab

“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige.”
Afspil video
Claus, 56 år

Genoptræning

"Efter flere år i det offentlige og det private sundhedssystem, hvor min skulder stadig havde begrænset mobilitet og smerter, kom jeg i kontakt med Thomas. Efter en grundig undersøgelse lagde han et let program for skulderen, og allerede fire uger senere mærkede jeg en markant forbedring."
Afspil video
Maria Hansen, 32 år

Vægttab

”I dag har jeg en grundform, og jeg kan ting, jeg ikke troede, jeg kunne. Jeg er altid glad, når jeg går fra en træning her. Så er det en god dag. Sandra er hjertevarm og observant, hun ser mig, hvor jeg er. Vi kan tale om børn, familie og hvad der ellers rør sig, det er rart at komme her”.
Afspil video
Maria Dam, 40 år

Efterfødsel

”Jeg skulle have været opereret for inkontinens, fordi jeg ikke kunne holde 100% på vandet, når jeg løb. Sandra fik mig til at indse, at der var alternativer til operation, og i dag har jeg ikke problemer længere.”

Personlig træning i Hillerød og Fredensborg

Smiley Fitness, Hillerød

Når man er klient ved Barbell Treatment, er det muligt at få personlig træning i Smiley Fitness i Hillerød. Det kræver ikke et medlemskab for at træne med os på de aftalte tider, men skal du træne yderligere, kræver det et medlemskab. Er du klient ved Barbell Treatment, får du det dog til en god pris.

Smiley Fitness er placeret centralt i Hillerød, lige ved stationen på Carlsbergvej. Et center, der har alt det nødvendige og lidt ud over det sædvanlige. Ønsker du at læse mere om centeret, kan du gøre det på www.smileyfitness.dk.

Privat træningsstudie, Fredensborg

Vores hyggelige træningsstudie har alt det nødvendige udstyr til rådighed for at kunne hjælpe dig i mål.

Når du træner her, har du og din træner det hele for jer selv. Det er dog kun muligt at træne i studiet, når du har 1:1 træningssessions med din træner. Du får altid programmet med dig, så skal du træne yderligere, kan du gøre det i dit almindelige center.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Alle forløb kan betales i rater.
Træning
1 gang ugentlig
For dig, der kører selv og kun har brug for opfølgning, refleksion og tilretning én gang om ugen.
  • 10 uger 7.500 DKK
  • 20 uger 14.000 DKK
  • 40 uger 26.000 DKK
Træning
2 gange om ugen
En ekstra hjælpende hånd fra din træner med bedre tid til coaching i kost og adfærd.
  • 10 uger 14.000 DKK
  • 20 uger 26.000 DKK
  • 40 uger 48.000 DKK
Træning
3 gange om ugen
Hele pakken med rig mulighed for sparring og vejledning, så du aldrig skal træne på egen hånd.
  • 10 uger 19.500 DKK
  • 20 uger 36.000 DKK
  • 40 uger 66.000 DKK