Personlig træning i Hillerød og Fredensborg

Med en personlig træner er fokus 100% på dig. Vores trænere har alle fysioterapeutisk baggrund og certificeret i ernæring- og adfærdscoaching.

Personlig træning er en investering i dig

Når du vælger Performance Gym, får du en dedikeret coach. Alle vores personlige trænere har fysioterapeutisk baggrund, og det er med dén faglighed, vi går ind i dit forløb – hvad enten det drejer sig om vægttab, genoptræning, adfærdsændring, graviditets- og efterfødselstræning.

Du møder os i et moderne træningscenter i hjertet af Hillerød og Fredensborg med det absolut bedste træningsudstyr. Vi tilbyder kun 1:1 træning, og derfor vil du altid være alene med og få fuld opmærksomhed fra din træner. Dine resultater kommer ikke af sig selv, og derfor kræver et forløb med personlig træning hos Performance Gym, at du dedikerer dig til hele processen. Når vi kombinerer din indsats med vores faglige kompetencer, kan du opnå de resultater, du ellers kun har turde drømme om.

Der er mange årsager til, at vores klienter henvender sig til os. Fra de helt uerfarne, til de mere øvede, der har brug for faglig sparring og konkrete værktøjer til at komme mest effektivt i mål.

Velkomment til Performance Gym – professionel, personlig træning i Hillerød og Fredensborg.

Forløb

Vægttab eller livsstils­ændringer

Det kan lyde nemt at opnå et vægttab, men det er det sjældent. Vi hjælper dig til en varig livsstilsændring med fokus på de gode rutiner og den sunde livsstil, som du kan holde hele livet.

Forløb

Genoptræning eller smerte­håndtering

Glem den traditionelle fysioterapeutiske genoptræning på en briks. Hos Performance Gym skal du selv arbejde for din genoptræning – til gengæld vil du opnå et bæredygtigt resultat.

Forløb

Graviditets- og efter­fødselsforløb

En fødsel er en præstation, som kræver overskud og forberedelse. Bagefter kan det være svært at finde tilbage i din egen krop igen, men det er muligt at genvinde styrken og mobiliteten.

Vi er helt gennemsigtige med vores priser - for vi har intet at skjule

Derfor, for at give dig den bedst mulige sammensætning, samt vurdering af længde og frekvens på dit kommende træningsforløb, vil vi i fællesskab afdække dit behov ved den gratis og uforpligtende konsultation.
Ønsker du at få et bedre indblik i vores priser, kan du læse mere om disse ved at trykke på knappen nedenfor. Her kan du også samtidig få mere viden omkring muligheden for rente- og gebyrfrie betalingsrater, tilskud via din forsikring eller “Danmark”, samt vores Makker-forløb, hvor du og din træningsmakker kan spare 50% på et forløb.

Et 1:1 personligt træningsforløb inkluderer altid:

Kostvejledning tilpasset dine behov og mål

I alle vores forløb er kostvejledning eller adfærdscoaching omkring spisevaner inkluderet. Er dit mål vægttab eller en optimeret genoptræningsproces, vil og kan kost og spisemønstre være essentielt for at skabe ekstraordinære resultater.
Alle vores trænere er certificeret i ernærings- og adfærdscoaching og bruger vores viden herfra i arbejdet omkring spisevaner.

Superviseret træning

Samarbejdet med en professionel træner sikrer, at du altid benytter de rigtige teknikker og dermed undgår skader. Det er din garanti for, at din træning altid giver resultater. Afhængig af, hvad du og din træner aftaler, kan forløbet suppleres med selvtræning.

Individuelt tilpasset træningsprogram

Dit forløb starter med, at du får et personligt program, der er tilpasset dig og dine mål. Undervejs bliver programmet opdateret, i takt med at du oplever fremskidt. Dit program vil være en blanding af dine egne præferencer, og de øvelser, din træner vurderer, giver dig de bedste resultater.

Mod til en sundere fremtid

Vi ser det som vores vigtigste opgave at uddanne dig, så du kan passer bedst muligt på dig selv fremadrettet. Vi finder sammen en strategi, der skal til for at nå dine mål på den lange bane. Hvad enten fokusområdet er søvn, stress, vaner, fordøjelse, skader, graviditet eller andre forhindringer, som begrænser dig.

Ubegrænset vejledning online

Har du spørgsmål til din træning, kan du altid få fat i os, så længe du er i et forløb. Vi svarer ofte med det samme og altid inden for 24 timer. Derudover bliver du en del af et inspirerende netværk af nuværende og tidligere klienter, hvor vi deler træningsresultater, opskrifter og anden inspiration, og hvor der er rig mulighed for sparring.

Teamet bag Performance Gym

Ofte stillede spørgsmål og svar
Harmonikaindhold
Træningstiderne aftales altid individuelt med din træner, hvad enten du træner i faciliteterne i Fredensborg eller Hillerød. Modtager du personlig træning i Smiley Fitness i Hillerød, aftaler I tiderne inden for centrets åbningstider. Det er ikke nødvendigt at have medlemskab, når du er sammen med din træner.

Alle forløb med personlig træning kan betales i rater:
Forløb á 10 uger kan deles i op til 3 rater.
Forløb á 20 uger kan deles i op til 6 rater.
Forløb á 40 uger kan deles op i 10 rater.

Forløb med programlægning
Ved forløb á 4 måneder betales det fulde beløb.
Forløb af 12 måneder kan deles op i 1-4 rater.

Ved enkeltstående vejledning betales det fulde beløb før konsultationen.

Ved afbud mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få times flyttet, og den er derfor gået tabt.
Ved afbud mere end 24 timer før, kan du få den flyttet til et senere tidspunkt.
Ved afbud fra din træner kompenseres timen 100%

En træning varer fra 45-55 minutter, afhængig af klientens træningsniveau. Efter hver time bruger træneren 5-10 minutter på at skrive journal og træningsdagbog på klienten.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?