Genoptræning

Glem den traditionelle fysioterapeutiske genoptræning på en briks. Hos Barbell Treatment skal du selv arbejde for din genoptræning – til gengæld vil resultatet være mere bæredygtigt.

Genoptræning på en ny måde

Her skal du selv arbejde for dine resultater. Vi har brudt med den traditionelle, fysioterapeutiske behandling, hvor du et par gange om måneden lægger dig på briksen og ellers supplerer op med hjemmeøvelser, der aldrig bliver lavet eller ikke har effekt.

Hos os ser du din træner hver uge, for sådan får du bedst holdt din træning ved lige. Din træner tilpasser øvelserne løbende, så de ikke er for svære eller giver smerter, men samtidig udfordrer dig. Sådan opnår du bedring hurtigst muligt og sikrer et bæredygtigt resultat.

Vi er udover vores fysioterapeutiske baggrund også uddannet i kostvejledning samt vane- og adfærdsændringer. Det kan især være relevant for dig, der døjer med metaboliske sygdomme som diabetes og kredsløbssygdomme. Forskning viser, at livsstilsfaktorer kan påvirke smerteoplevelsen, blandt andet giver det dårligere forudsætninger for at hele, hvis vi ikke sørger for at spise optimalt i forbindelse med heling af væv.

"Efter flere år i det offentlige og private sundhedssystem, hvor min skulder stadig havde begrænset mobilitet og smerter, kom jeg i kontakt med Thomas. Efter en grundig undersøgelse lagde han et let program for skulderen, og allerede fire uger senere mærkede jeg en markant forbedring. I dag har jeg igen fuld skuldermobilitet og er i langt bedre fysisk form."

Hvordan vi arbejder

Alle trænere har fysioterapeutisk baggrund. Vi sætter os ind i din problematik, og hvordan den begrænser dig i din hverdag.

Alle forløb starter med en indledende samtale. Her kan vi typisk finde årsagen til skader, og hvordan du kommer dem til livs.

Vi kan ikke love dig at kunne fjerne dine smerter fuldstændigt, særligt ikke de længerevarende. Du bliver hjulpet af en erfaren fysioterapeut, der hjælper dig til vedvarende resultater.

Vi er ærlige. Vurderer vi, at du får bedre hjælp af en anden specialist, hjælper vi dig videre.

Vi har stor erfaring i problematikker af vedvarende karakter. På ugentlig basis hjælper vi klienter med on/off lænderyg- og skulder/knæskavanker.

Vi har også solid erfaring inden for graviditetsrelaterede smerter og begrænsninger. Det kan du læse mere om her.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Alle forløb kan betales i rater.
Træning
1 gang ugentlig
For dig, der kører selv og kun har brug for opfølgning, refleksion og tilretning én gang om ugen.
  • 10 uger 7.500 DKK
  • 20 uger 14.000 DKK
  • 40 uger 26.000 DKK
Træning
2 gange om ugen
En ekstra hjælpende hånd fra din træner med bedre tid til coaching i kost og adfærd.
  • 10 uger 14.000 DKK
  • 20 uger 26.000 DKK
  • 40 uger 48.000 DKK
Træning
3 gange om ugen
Hele pakken med rig mulighed for sparring og vejledning, så du aldrig skal træne på egen hånd.
  • 10 uger 19.500 DKK
  • 20 uger 36.000 DKK
  • 40 uger 66.000 DKK

Mulighed for økonomisk tilskud til dit forløb

Forsikringssager

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige private sundhedsforsikringer dækker fysioterapi uden for den offentlige sygesikring. Vi foreslår, at du kontakter dit forsikringsselskab og spørger, hvordan du er dækket. Ofte dækker de samme beløb uden om den offentlige sygesikring med eller uden henvisning.

Sygesikringen ”danmark”

Er du medlem af ”danmark” og henvist til træning for at komme en skavank/skade/sygdom til livs, er det muligt at få tilskud. Ved første træning/undersøgelse kan du få 135,- i tilskud og efterfølgende 88,- pr. gang. Uanset hvor ofte du træner med os.

Skal vi hjælpe dig?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.