Genoptræning

Glem den traditionelle fysioterapeutiske genoptræning på en briks. Hos Barbell Treatment skal du selv arbejde for din genoptræning – til gengæld vil resultatet være mere bæredygtigt.

Genoptræning på en ny måde

Her skal du selv arbejde for dine resultater. Vi har brudt med den traditionelle, fysioterapeutiske behandling, hvor du et par gange om måneden lægger dig på briksen og ellers supplerer op med hjemmeøvelser, der aldrig bliver lavet eller ikke har effekt.

Hos os ser du din træner hver uge, for sådan får du bedst holdt din træning ved lige. Din træner tilpasser øvelserne løbende, så de ikke er for svære eller giver smerter, men samtidig udfordrer dig. Sådan opnår du bedring hurtigst muligt og sikrer et bæredygtigt resultat.

Vi er udover vores fysioterapeutiske baggrund også uddannet i kostvejledning samt vane- og adfærdsændringer. Det kan især være relevant for dig, der døjer med metaboliske sygdomme som diabetes og kredsløbssygdomme. Forskning viser, at livsstilsfaktorer kan påvirke smerteoplevelsen, blandt andet giver det dårligere forudsætninger for at hele, hvis vi ikke sørger for at spise optimalt i forbindelse med heling af væv.

"Efter flere år i det offentlige og private sundhedssystem, hvor min skulder stadig havde begrænset mobilitet og smerter, kom jeg i kontakt med Thomas. Efter en grundig undersøgelse lagde han et let program for skulderen, og allerede fire uger senere mærkede jeg en markant forbedring. I dag har jeg igen fuld skuldermobilitet og er i langt bedre fysisk form."

Hvordan vi arbejder

Alle trænere har fysioterapeutisk baggrund. Vi sætter os ind i din problematik, og hvordan den begrænser dig i din hverdag.

Alle forløb starter med en indledende samtale. Her kan vi typisk finde årsagen til skader, og hvordan du kommer dem til livs.

Vi kan ikke love dig at kunne fjerne dine smerter fuldstændigt, særligt ikke de længerevarende. Du bliver hjulpet af en erfaren fysioterapeut, der hjælper dig til vedvarende resultater.

Vi er ærlige. Vurderer vi, at du får bedre hjælp af en anden specialist, hjælper vi dig videre.

Vi har stor erfaring i problematikker af vedvarende karakter. På ugentlig basis hjælper vi klienter med on/off lænderyg- og skulder/knæskavanker.

Vi har også solid erfaring inden for graviditetsrelaterede smerter og begrænsninger. Det kan du læse mere om her.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Alle forløb kan betales i rater.
Træning
1 gang ugentlig
For dig, der kører selv og kun har brug for opfølgning, refleksion og tilretning én gang om ugen.
 • 10 uger 7.000 DKK
 • 20 uger 13.000 DKK
 • 40 uger 24.000 DKK
Træning
2 gange om ugen
En ekstra hjælpende hånd fra din træner med bedre tid til coaching i kost og adfærd.
 • 10 uger 13.000 DKK
 • 20 uger 24.000 DKK
 • 40 uger 44.000 DKK
Træning
3 gange om ugen
Hele pakken med rig mulighed for sparring og vejledning, så du aldrig skal træne på egen hånd.
 • 10 uger 18.000 DKK
 • 20 uger 33.000 DKK
 • 40 uger 60.000 DKK

Mulighed for økonomisk tilskud til dit forløb

Da vi er autoriseret fysioterapeuter, er der mulighed for at få tilskud til dit forløb ved os, såfremt der er et behov for fysioterapeutisk genoptræning

Der er mulighed at få dækning via Sygesikring Danmark, din sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring. Vi har forsøgt at lave en overskuelig oversigt herunder. Under skemaet kan du også læse en mere uddybende forklaring af de tre forsikringer.

Harmonikaindhold

Hvor meget dækker de?

135 kr for opstartssamtalen (førstegangs konsultation)
88kr pr session efterfølgende (normal behandling)

I hvor lang tid dækker de?

Så lang tid, som er relevant for din genoptræning

Hvornår dækker de?

Dækker så længe der er indikation for fysioterapi og behandlingsmæssig sigte.

Konkrete eksempler på hvad der dækkes

Stort set alle skade og skavanker, såfremt vi vurderer et genoptræningsbehov.

Mere info om Sygesikring Danmark

Medlemmer af sygesikring “danmark” har mulighed for at få tilskud til fysioterapi uden forudgående lægehenvisning. Det kræver at vi som fysioterapeuter vurdere ud fra vores undersøgelse, at du vil have gavn af fysioterapi (indikation for fysioterapi) pga at du som patient skal have symptomer eller funktionsevnenedsættelser, der hæmmer dig (behandlingsmæssig sigte).

Er du i tvivl, om du er dækket af Sygesikring “danmark” ved os, så er du velkommen til at kontakte os.

Hvor meget dækker de?

Dækker en fast andel af hver behandling, hvor beløbet kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

I hvor lang tid dækker de?

Typisk i X antal gange, som forsikringsselskabet vurderer.

Hvornår dækker de?

Sundhedsforsikring dækker dig i tilfælde af en række sygdomme, lidelser, skader og tilskadekomst.

Konkrete eksempler på hvad der dækkes

 • Du overbelaster dine knæ ved hårdt arbejde.
 • Dine tilbagevendende rygsmerter giver gener.
 • Du vågner en morgen og har ondt i skulderen

Mere info om Sygesikring Danmark

Din sundhedsforsikring vil i mange tilfælde dække, når din ulykkesforsikring ikke kan dække. Sundhedsforsikringen dækker i de fleste tilfælde opstået lidelser, smerter og gener, som ikke er opstået i en pludselig ulykke.

Mange forsikringsselskaber tillader efterhånden at patienten selv må vælge behandler fremfor det skal være en fysioterapeut, som arbejder indenfor den offentlige sygesikring. Ligeledes variere det om forsikringsselskabet har et krav om henvisning fra din læge. Vi anbefaler derfor, inden opstart ved os, at du kontakter dit forsikringsselskab og spørger om du må vælge en fysioterapeut, som ikke arbejder inden for den offentlige sygesikring (er omfattet overenskomsten) og om de kræver en henvisning fra egen læge til behandling med fysioterapi.

Hvis du ikke har tegnet en forsikring selv, kan du undersøge om du har en via dit arbejde. Mange virksomheder tilbyder nemlig forsikring til deres medarbejdere. Du kan også undersøge din pensionsordning, da nogle har dækning igennem dette.

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige private sundhedsforsikringer dækker til  fysioterapi uden for den offentlige sygesikring. Vi foreslår, at du kontakter dit forsikringsselskab og spørger, hvordan du er dækket. Ofte dækker de samme beløb uden om den offentlige sygesikring med eller uden henvisning.

Hvor meget dækker de?

Dækker en fast andel af hver behandling, hvor beløbet kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

I hvor lang tid dækker de?

Typisk inden for en bestemt periode fx 1 år og X antal gange eller X antal kroner til behandlingsudgifter.

Hvornår dækker de?

Ulykkesforsikring dækker dig, hvis du kommer ud for en pludselig hændelse, som forårsager personskade og varige mén.

Konkrete eksempler på hvad der dækkes

 • Under din sportsgren bliver du tacklet og får en knæskade.
 • Du snubler på trappen og forstuver din ankel.
 • Du er indblandet i et trafikuheld

Mere info om Sygesikring Danmark

En ulykkesforsikring dækker når der er tale om en pludselig hændelse, der forårsager personskade. Eksempler på det kan være trafikuheld, sportsskader, ulykke under havearbejde, et fald under leg med børnene osv.

En ulykkesforsikring kan indeholde fx dækning af behandlingsudgifter til fysioterapi i forbindelse med genoptræning efter en ulykke. Forsikringen dækker typisk maksimalt et år, og kan være begrænset til et vist antal behandlinger eller et vist beløb, når selskabet først har anerkendt skaden. Det vil fremgå i dine forsikringsvilkår.

Det er et krav at behovet for fysioterapi/genoptræning skyldes din ulykke, og at behandlingen er rimelig, nødvendig og helbredende (dette skal vi nok sikre)

Ret til ulykkesforsikringen kan dog frafalde, hvis lykke skyldes sygdom, du var beruset eller påvirket, at ulykken var med vilje eller hvis du har opført dig groft uagtsomt.

Skal vi hjælpe dig?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.