Vægttab eller livsstilsændringer

Vægttab lyder nemt, men det er det sjældent. Vi hjælper dig til en varig livsstilsændring med fokus på de gode rutiner og den sunde livsstil, som du kan holde hele livet.

Den lille indsats gør forskellen

Rigtig mange har en indgroet alt-eller-intet-tilgang til et vægttab. Vores erfaring er, at jo mere restriktiv tilgang, des mindre succesfuldt resultat. Det bliver for uoverskueligt og urealistisk at skulle ændre det hele på én gang, og derfor er vores tilgang at blive lidt bedre hver dag.

En lille indsats giver et lille resultat, motivationen til at skabe flere resultater stiger, og så er du godt på vej. Når vi skal skabe holdbare resultater, skal vi kigge på adfærd. En sund og varig livsstilsændring er den, du kan opretholde – næsten uden at tænke over det.

“Jeg er for længst kommet af med de sidste genstridige kilo, og nu arbejder vi benhårdt på at øge muskelmassen. Der er ingen tvivl om Thomas’ faglige kompetencer inden for fedttab og styrketræning er absolut i topklasse med baggrund i det videnskabelige”

Dine trænere

Sandra

Fysioterapeut og personlig træner Gynobs fysioterapeut med speciale i bækkenområdet, certificeret coach i før- og efterfødsel samt adfærds- og ernæringscoach (PN). Derudover doula/fødselshjælper (Smertefri fødsel).

Oliver

Fysioterapeut og personlig trænerTræner med speciale i genoptræning og smertehåndtering. Du vil møde en rolig og dedikeret træner, som støtter dig gennem hele processen og sætter realistiske mål.

Thomas

Fysioterapeut og personlig træner Styrkecoach (PICP2), adfærds- og ernæringscoach (PN1) samt vanecoach. Speciale i tilrettelæggelse af træningsprogrammer og i at hjælpe klienter til at knække koden til et varigt vægttab.

David

Fysioterapeut og personlig trænerTræner med særlig interesse inden for coaching omkring kost/adfærd/bevægelse. Efter et liv selv med diverse kure og restriktioner, så er det mit mål at frigøre dig fra det

Marc

Fys. stud. og personlig træner Fysioterapeutstuderende samt ernærings- og adfærdscoach. Derudover speciale i Optimal Præstation ved At Work Skolen.

Hvad indebærer et forløb?

1:1 sessions hver uge

Feedbacken fra vores klienter er klar: Det er de ugentlige sessions, der gør hele forskellen. Når vi mødes hver uge, vejleder vi dig, så du opnår de ønskede resultater af din træning. Men vi holder dig også til ilden, fejrer dine sejre og motiverer dig, hvis resultaterne lader vente på sig.

Kostvejledning og coaching

Er du kun ude efter en kostplan, er vi ikke den rigtige løsning for dig. Vi ved af erfaring, at jo mere striks en diæt, des dårligere er oddsene for, at du opnår et varigt vægttab. I stedet coacher vi dig til at reflektere over løsninger, der kan give et bæredygtigt resultat – alt sammen med udgangspunkt i nyeste, evidensbaserede forskning.

Individuelt program og strategi

Det bugner med vægttabsprogrammer, planer og strategier online, og det kan være uoverskueligt at finde den rigtige løsning for dig. Hos os får du altid en individuel strategi og træningsprogrammer, med udgangspunkt i dine behov, så du aldrig mere skal ”prøve dig frem” med mislykkede tiltag, der koster unødigt blod, sved og tårer.

Håndtering af skader/smerter

Alle vores trænere har fysioterapeutisk baggrund, hvilket gør os i stand til at tage hånd om de skavanker, du har døjet med i årevis. Vi arbejder dagligt med smerter i knæ, skulder, lænderyg og tilrettelægger træningen, så dine skader skånes, og du på sigt ender med at mindske eller helt fjerne smerterne.

Hvad koster et personligt træningsforløb?

Alle forløb kan betales i rater.
Træning
1 gang ugentlig
For dig, der kører selv og kun har brug for opfølgning, refleksion og tilretning én gang om ugen.
  • 10 uger 7.500 DKK
  • 20 uger 14.000 DKK
  • 40 uger 26.000 DKK
Træning
2 gange om ugen
En ekstra hjælpende hånd fra din træner med bedre tid til coaching i kost og adfærd.
  • 10 uger 14.000 DKK
  • 20 uger 26.000 DKK
  • 40 uger 48.000 DKK
Træning
3 gange om ugen
Hele pakken med rig mulighed for sparring og vejledning, så du aldrig skal træne på egen hånd.
  • 10 uger 19.500 DKK
  • 20 uger 36.000 DKK
  • 40 uger 66.000 DKK
Skal vi hjælpe dig?

Vejen til dit mål kan virkelig uoverskuelig, og vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Sammen med dig lægger vi en realistisk plan, så resten af vejen mod et bæredygtigt resultat bliver mere overskuelig.